budgetandbeauty

Saffron nagellak

Posted on: 1 september 2012

Nagellak van de Op=Op winkel, ik had er tot voor kort nog nooit aandacht aan besteed. Sterker nog het was me nog nooit opgevallen als ik in de winkel was. Na het lezen van een paar enthousiaste blogs van By Sjanty kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer in bedwang houden. Toen mijn man afgelopen week zo tussen neus en lippen door melde dat zijn douche spul bijna op was bood ik geheel vrijwillig aan wel even wat te halen bij de Op=Op winkel!

En ja hoor er staat daar dus een halve wand met make-up spullen en veel nagellak. Bij de nagellak heb je verschillende merken voor mij knalde er een roze lakje heel erg uit.

Na twee laagjes zie je nog wel iets van je nagel, maar ik vind het niet storend, de droogtijd is ongeveer tien minuten en dat vind ik acceptabel genoeg. Zonder topcoat zit deze lak er na een dag werken – ik werk in de zorg en zit dus veel met mijn handen in het water – nog perfect op. Het valt me echt honderd procent mee dat de lak zo goed is blijven zitten.

Het flesje is mooi vierkant, en heeft aan beide kanten van de dop een kleine v vorm. De dop ligt voor mij gevoel fijn in de hand, de lak lakt prima en ook het kwastje vond ik niets mis mee. Helaas geen spannende naam voor deze lak maar een nummer. Dit is nummer 49

 

 

Mijn eerste zwarte lak die ik kocht is helaas bijna op, tijd dus om een nieuwe te kopen. Zo gezegd zo gedaan. Deze lak dekt gewoon super in een keer en dat vind ik erg prettig, de droogtijd viel me wel wat tegen zo rond de 20 minuten. Je moet er dus echt even de tijd voor nemen.

De dop van de lak heeft aan de achterkant een soort van halve maan vorm, ik vind dat niet prettig in de hand liggen en daarom lakt het ook een beetje lastig.

Helaas houd deze lak het minder goed vol dan de roze, na een dag werken en zonder topcoat vertoond deze lak toch wel wat mankementen, er missen hier en daar wat stukjes op mijn nagel. Ik zal hier dus de volgende keer echt een goede topcoat bij moeten gebruiken. Nu ben ik iemand die elke twee dagen de nagels weer een ander kleurtje geeft dus kan ik er niet echt mee zitten dat de lak het niet zo lang vol houd. Wil je echter langer van je kleurtje genieten dan is deze zwarte geen aanrader.

Ook deze kleur heeft alleen een nummer, dit is nummer 10.

 

Dit merk nagellak is te koop bij de Op=Op winkel, in de roze zit 14 ml in de zwarte zit 11 ml. De lakken kosten 1.99 euro per stuk of 3 voor 5 euro. Prima budget prijs naar mijn mening

 

 

Advertenties

1 Response to "Saffron nagellak"

[…] tijdje geleden kon je hier lezen dat ik de Op = Op winkel ontdekte, de lakjes waren daar drie voor vijf euro. Hier laat ik je […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Follow on Bloglovin

Waarom een blog, een beauty blog zoals er al zovelen zijn.

Ik ben Meike en ik ben gek op budget merken zoals Catrice, Essence en andere ” huismerken “

Vandaar deze blog waar ik vooral mijn mening zal geven over budget make up, accessoires en nagellak

@budgetandbeauty

wordpress stats
Advertenties
%d bloggers liken dit: