budgetandbeauty

Essence adventskalender

Posted on: 5 december 2012

naamloos

Persbericht
 
Essence geeft de decembermaand een extra feestelijk tintje met haar jaarlijkse interactieve adventskalender op http://www.essence.eu. Vanaf 1 december telt het hippe make-up merk af tot de kerst en verrast elke dag met mooie prijzen! Achter elk vakje van de kalender gaat een wereld van geur, kleur en trendy accessoires schuil. De bezoeker maakt kans op bijzondere prijzen, variërend van de in het voorjaar geïntroduceerde essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsetjes uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren in 2012. Als klap op de vuurpijl wordt op 24 december – de laatste adventskalenderdag –  een unieke flacon verloot van de essence geur ‘like a day in a candy shop’: deze schitterende flacon is van top tot teen gedecoreerd met Swarovski kristallen! De unieke flacon is niet verkrijgbaar in de winkel en heeft een waarde van € 850,-.
 

 

Elke dag feest
De adventskalender start op zaterdag 1 december en duurt tot en met 24 december 2012. Elke dag kan de bezoeker van http://www.essence.eu achter het vakje van de dag kans maken op een speciale essence-prijs door de vraag van die betreffende dag goed te beantwoorden. De adventskalender op http://www.essence.eu biedt in totaal 168 prijzen, alleen voor de Nederlandse en Belgische bezoekers. Ook in een aantal andere landen waar essence vertegenwoordigd is, worden adventskalenders geïntroduceerd. 
 
 
Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Je krijgt een vraag met drie antwoorden. Heb je hem goed dan vul je je gegevens in en dan maak je kans op de prijs van die dag.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Follow on Bloglovin

Waarom een blog, een beauty blog zoals er al zovelen zijn.

Ik ben Meike en ik ben gek op budget merken zoals Catrice, Essence en andere ” huismerken “

Vandaar deze blog waar ik vooral mijn mening zal geven over budget make up, accessoires en nagellak

@budgetandbeauty

wordpress stats
Advertenties
%d bloggers liken dit: